top of page

הדירה של ענבר / גבעתיים.

שם הפרוייקט       :

046_fb_046-20240130-_MG_6248-ADJ.jpg

תאור : 
ההשראה לתכנון הפרויקט הגיעה מהים. כל פרויקט שאני מתחיל מתחיל בסיור קצר באזור בו הוא נמצא כדי להבין את הסביבה בה אני פועל. הפעם החוף קרא לי בגלל הקרבה של הנכס אליו ומשם החלה לחלחל ההשראה, החול, המים, האצות, הקונכיות גרמו לראש לחשוב על תכנון הדירה המרווחת של 170 מ"ר. בחירת הגוונים, הפריטים ואפילו התאורה הייתה על צבעי החול השולטים בפרויקט, באבן הטרוורטין שנמצאה פרוסה במרפסת, במטבח שנצבע גם הוא בצבעי חול, אבל המשטח העליון בעצם הגיע מזיכרון של סלע במים שמקבל גוונים ירוקים עם הזמן. חדר הרחצה המרכזי השתמר לים ולגלים עם אמבטיה עומדת הניצבת לצד מקלחת מרווחת ומקום לשני כיורים לנערות המתבגרות. חדר השינה קיבל רצפת עץ כמעין סיפון שמוביל למיטה הרחבה בעלת חיפוי אבן בגב הניצב כמו צוק.

דירה / שיפוץ  באשדוד

סוג הפרויקט : דירת שיפוץ
מסגרת הפרויקט : דירה חדשה שיועדה לשיפוץ
מיקום : אשדוד
שטח : 175 מ״ר

צילום : גדי יוסף

פרסומים :

bottom of page